Invita Skin Beauty – kollagen

Invita Skin Beauty - komplimenterer all vår medisinske hudpleie og laserbehandlinger

Invita Skin Beauty komplimenterer all vår medisinske hudpleie og laserbehandlingerer, og er et kollagen kosttilskudd som inneholder næringsstoffer av naturlig opprinnelse.

Disse inkluderer: lyofilisat fra fiske kollagen, mikronisert alge og tocopherol – vitamin E i formen D-α-tocopherol – ekstraktert fra soya bønner. Hovedingrediensen i Invita Skin Beauty kosttilskudd er lyofilisert type I kollagen med sitron, som er utvunnet etter en metode som er utviklet av Inventia. Algene er en kilde til jod som blir brukt for å opprettholde sunn hud og riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen , så vel som nervesystemet. Vitamin E beskytter cellene fra oksidativt stress og forebygger aldring av huden.

Lyofilisert fiske kollagen med sitron (kollagen gele, lyofilisert sitron i pulver), alge (Fucus vesiculosus – bladderwrack), gelatin kapsel (fiske gelatin, farge – titanium dioxide), Vitamin E
(D-α -tocopheryl acetate) fra frøene til soya.

Invita Skin Beauty - komplimenterer all vår medisinske hudpleie og laserbehandlinger

Invita Skin Beauty – komplimenterer all vår medisinske hudpleie og laserbehandlinger

Kollagen – er det viktigste proteinet i det menneskelige legeme, og den viktigste komponenten i bindevev. Det er ansvarlig for blant annet hudens tilstand. Det produseres og betjenes av regenererende celler: fibroblaster, og chondrocytter. Tilstanden til kroppens kollagen bestemmer vår biologiske alder, som lett kan observeres på grunnlag av endringer i utseendet på huden. Kollagen, som er hovedkomponenten i Invitas Skin Beauty er et lyofilisat av et unikt hydrat av tropocollagen fra fiskeskinn , med en struktur som er nesten identisk med den i mennesker. Biotilgjengelige kollagen som er i Invitas Skin Beauty gir peptider, frie aminosyrer og hydro aminosyrer inkludert hydroksyprolin, innholdet horav lyofilisert protein når en verdi på 11%.

Vitamin E – finnes i mange kosttilskudd fordi det er den mest kjente og en meget effektiv antioksidant. Effekten av syntetisk vitamin E sammenlignet med en hentet fra naturlige kilder er meget dårlig. Invitas Skin Beauty inneholder D-alfa-tokoferol-acetat – en form av vitamin E hentet fra en naturlig kilde, som er soyabønner og som har en høy biologisk aktivitet. Valget av vitamin E for Invita Skin Beauty ble bestemt av ut i fra dens egenskaper. Vitamin E beskytter mot degenerering av den viktigste kjernen til ungdom og vitalitet – den genetiske koden til hudcellen -DNA. Derfor er dette vitaminet ansett som en viktig faktor i å hemme aldringsprosessen.

Sjøalger (Fucus vesiculosus) – som er hentet fra det klare vannet i Brehat skjærgården ved kysten av Frankrike. Algene som brukes til fremstilling av vårt kosttilskudd er ikke tilfeldig utvalgt til sammensetningen av Invitas Skin Beauty ut av mange planteekstrakter. De har et høyt innhold av jod, som forekommer naturlig i marine alger, og som oppfyller dens viktigste formål som en strukturell komponent av skjoldbruskkjertel hormoner og bistår i bedre funksjon av denne. I tillegg påvirker jod opprettholdelsen av hudens struktur. Rollen til jod er også viktig for å opprettholde riktig energistoffskifte.https://leskin.no/#x-inventia Med vårt Rewards program får du gratis behandlinger – les mer her!