Kosmetisk Meny

Huden er kroppens største anatomiske organ

Et voksent menneske har omtrent 2m² hud. Tykkelsen på huden er mellom 0,2-4 mm. Huden utgjør omtrent 1/6 av den samlede kroppsvekten. Hudens viktigste oppgave er å beskytte mot infeksjoner. Videre har huden som oppgave å isolere, produsere vitamin D, formidling av sanseopplevelser og regulering av kroppens temperatur.


Hudaldring er individuell og påvirkes av arv og miljø. Mesteparten av tiden beskyttes huden av klærne våre, – men ikke ansiktet. Ytre påvirkning som sol, vær og vind, røyk og livsstil spiller inn. Stress har også en negativt effekt på huden. De siste årene har de fleste blitt flinkere til å bruke solbeskyttelse, noe som er viktig. Visste du at 60% av solskadene oppstår før fylte 18 år?

Allerede i slutten av 20-års alderen vil hudforandringer bli synlige i form av: Linjer, smårynker, ujevn overflate/struktur, sprengte blodkar og rødmussethet, utvidete porer og ujevn pigmentering. Røyking nedsetter blodsirkulasjonen i huden. Videre vil huden med alder miste volum , noe som skyldes tap av fuktighet og fett. Senere vil en se hudoverskudd med heng.

Hudforbedrende behandling er i sterk vekst og dominerer det kosmetiske markedet. Siden 1999 har vi jobbet aktivt med å forebygge og behandle hudaldring. Fra 2003 har Siri spesialisert seg på hudanalyse med bruk av Visia fotoanalyseutstyr for individuell tilpassing av behandling for hver kunde. Dette gir et riktigere utgangspunkt for korrigerende og forebyggende behandling. Ved bruk av Visia blir problemområdene identifisert og riktig behandling kan raskt, og uten «prøving og feiling», iverksettes individuelt for hver pasient/kunde.

Det koster ingen ting - bli med idag!

Le Skin Rewards

Du får gratis behandlinger og tilgang til priser som ingen andre får!

Klikk her!

Hudforbedrende behandling vil ofte være en kombinasjon av produkter for hjemmebehandling med Obagi/ZO Medical/ZO skin health – skreddersydde kremprogram og klinikkbehandling med ulike prosedyrer som f.eks laserbehandlinger, peelinger, fillere og Botox.

Hudforbedrende behandling i dag kan tilpasses slik at en ikke må være borte fra jobb i dagesvis hvis dette ikke passer eller lar seg gjøre. Vi vil tilrettelegge og skreddersy din behandling etter konsultasjon. Vi tilstreber å oppnå god hudhelse og sunn hud for våre kunder/pasienter gjennom hele livet.

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Akne & Kviser

Behandling av kviser (ACNE)
Akne er en samlebetegnelse for tilstoppede porer (hudormer), kviser og enda dypere cyster som vises på ansikt, hals, bryst, rygg, skuldre og overarmer. Akne påvirker til en viss grad særlig ungdom i puberteten, men tilstanden er ikke begrenset til en bestemt aldersgruppe. Både 20- og 40-åringer kan lide av akne. Selv om akne ikke er «livstruende», kan tilstanden være både sjenerende og skjemmende. Alvorlig akne kan føre til permanent arrdannelse.

Behandlingsløsninger ved akne-problematikk:

 • Lokalbehandling, det vil si kremer som brukes direkte på huden, often hjemme hos deg selv
 • Antibiotika tabletter
 • P-piller (for kvinner)
 • Isotretinoin/Roaccutane kapsler
 • Andre behandlinger

Hos oss på Le Skin vil pasientene først gjennomgå en VISIA hudanalyse, der problemene blir grundig kartlagt. Ut fra analysen vil et hensiktsmessig behandlingsopplegg igangsettes.

Det viktigste i behandlingen av kviser er at pasientene først og fremst ikke får varige arr. Derfor er det viktig med oppstart av behandling så raskt som mulig dersom man ser at pasienten har tendens til dette.

Lokalbehandling er vanligvis førstevalg for pasienter med mild akne og mye bakterier (akne vulgaris) Dette behandler vi med ZO Medical Aknetrol krem, som inneholder bakteriedrepende midler (benzoyl peroxide) kremen smøres på hjemme daglig. I tillegg gir vi også A-vitaminsyre/Tretinoin krem som virker talgregulerende. A-vitaminsyre/ Tretinoin er det viktigste middelet i akne-behandlingen. I tillegg til hjemmebehandling kan vi i klinikken utføre hudpleiebehandling med ZO Blemish og Oil Contorl Treatment, ZO Clear Up eller meidsinsk hudpleiebehandling med ZO 3-Step peel for ytterligere hjelp.

Har man en mer alvorlig og dypere akne-form, såkalt cystisk acne, er risikoen for varige arr større. Vi anbefaler derfor i tillegg til A-vitaminsyrekrem, Roaccutan/Isotretinoin tabletter (A-vitaminsyre i tablettform). Aktive midler som også kan brukes er bl.a. antibiotika (erytromycin, tetracyklin og klindamycin).

PS! A-vitaminsyrekrem og tabletter Roaccutane kan ikke gis til gravide, da det kan gi fosterskade.
Behandling av aknearr med laser/radiofrekvens og kjemisk peel kan først starte 6 måneder etter avsluttet Isotretinoin-kur (A-vitaminsyre i tablettform).

Les mer om arrbehandlinger med Alma lasers Pixel RF/mikroplasma her


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Arr & Strekkmerker

Arr er en naturlig del av tilhelingsprosessen etter en skade på huden. Arr oppstår når dermis er skadet. Jo verre skaden er, jo styggere blir arret. Arr kan oppstå etter operasjoner, ulykker, kviser og noen ganger piercinger. De fleste arr er flate, bleke og etterlater kun svake spor. Rødhet i nye arr er vanligvis ikke permanent. Tiden det tar før rødheten forsvinner er alt fra noen dager til i sjeldne tilfeller år. Forskjellige behandlinger kan fremskynde tilhelingen.

Arr dannes forskjellig avhengig av hvor på kroppen skaden befinner seg. Alder spiller også inn. For å reparere skaden, må kroppen produsere nye kollagenfibre (et naturlig protein i huden). Siden kroppen ikke kan bygge vev nøyaktig slik det var, vil arrvev har en annen struktur og kvalitet enn normalt.

To typer arr er et resultat av at kroppen produserer for mye kollagen, hypertrofiske arr og keloider. Disse arrtypene er forhøyet i forhold til omkringliggende hud. Keloider er en mer alvorlig form for arrdannelse. Disse kan fortsette å vokse og bli store.

En annen vanlig arrdannelse er søkk/depresjon i huden. Dette er forårsaket av at underliggende struktur ødelegges, fett og muskler forsvinner. Denne typen arrdannelse er vanlig etter akne, men kan også være forårsaket av varicella/vannkopper, operasjoner eller ulykker.

Vi anbefaler arrbehandling med SkinPen , ZO 3-Step peel eller ZO Controlled Depth peel for mindre dype arr og for dypere arr anbefaler vi Accent Pixel RF/Mikroplasma. Huden forbehandles med ZO Medical. Antall behandlinger avhenger av arrets størrelse og dybde. Teosyal Filler kan også benyttes.

For ytterligere info se laserbehandlinger, SkinPen eller Kjemiske peelinger fra ZO.


Behandling foretatt med Mikroplasma:                        Les mer om Mikroplasma her


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Blodårer Kar Couperose

Blodårer/kar i ansiktet eller bena
Det er anslått at halvparten av de over 50 år har forstørrede blodkar (spidere) som er synlige under huden. Disse sitter på steder som knær, ankler, ben og i ansiktet rundt nese og kinn. Det er mest vanlig hos kvinner, men også menn kan få dette.

Problemet kommer gjerne i 30-60 års alder, men det finnes også tilfeller hvor de oppstår i tenårene. Heldigvis finnes det flere behandlinger tilgjengelig for behandle av blodkar, se under laser og velg Harmony laser pdf brosjyre.

Hvordan oppstår sprengte blodkar? Huden er et delikat organ og blodårer blir synlig av en rekke årsaker: Opphopning av blod i et område, høyt alkoholforbruk, traumer, alder, genetikk, hormoner, graviditet og soleksponering.

Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig for å bli kvitt spidere/blodkar. Man bør være oppmerksom på at noen blodkar/årer er koblet til åreknuter. Det er derfor viktig at disse først blir undersøkt/sjekket før event. behandling. Små kar/spidere kan gjerne komme tilbake om underliggende årsak/åreknute ikke blir behandlet først.

Rosacea
Rosacea kjennetegnes av at ansiktet eller deler av ansiktet blir rødt og blussende. Ofte rammes kinn og nese. Blodkarene i huden er utvidet, og det kan også forekomme innslag av betente, aknelignende utbrudd. Kvinner rammes oftere enn menn, og problemene oppstår vanligvis i 30–50-årsalderen. Rosacea er ofte kronisk og kan til en viss grad være arvelig.

Rosacea er en hudlidelse som man fremdeles ikke kjenner årsaken til.

Synlige tegn:

 • Rødflammethet og mulig hevelse av nesen.
 • Rødhet i øyne og øyelokk
 • Dannelse av synlige spindelvevsårer/kar
 • Akne/kvise lignende utbrudd

Behandling med Harmony Nd: Yag laser og/eller Harmony IPL                        Les mer om Harmony Laser herBestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Botox / Vistabel Behandlinger

Botulinumtoksin Type A (Botox / Vistabel)

Brukes for behandling mot dynamiske linjer. Dynamiske linjer dannes når musklene under huden trekkes sammen, f.eks. når man rynker pannen. Over tid mister huden noe elastisitet, slik at enkelte linjer forblir synlige når musklene er avslappet.

Behandlingen går ut på å sprøyte mikroskopiske mengder av virkestoffet botulinumtoksin inn i huden for å lamme de små musklene som forårsaker rynker. Stoffet hindrer små muskelgrupper fra å trekke seg sammen. Den overliggende huden glattes ut og gir et lettere uttrykk i ansiktet. Resultatet kommer gradvis etter 3-10 dager. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder, det er derfor behov for å gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Stoffet virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene.

Vanlige behandlingsområder med Botox er : Sinnarynker, pannerynker, myserynker/smilerynker/kråketær, neserynker, hakerynker, sur munn/ hengende munnviker, overlepperynker/røykerynker/snurpemunn og svettebehandling.

NB!
Vistabel/Botox behandlinger krever konsultasjon. Indikasjon før behandling vurderes av vår lege Robby Roarsen. Behandling utføres ikke på gravide og ammende eller dersom du er under 21 år.


Det koster ingen ting - bli med idag!

Le Skin Rewards

Du får gratis behandlinger og tilgang til priser som ingen andre får!

Klikk her!


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Cellulitter

Cellulitter (appelsinhud) er de typiske ujevnhetene i underhudsfettet som spesielt kvinner får på lår, sete og mage.

Tilstanden oppstår vanligvis etter puberteten, og er forårsaket av prolaps av underhudsfett i fibrøst bindevev. Cellulitter rammer 85% til 95% av kvinner etter puberteten.

Hormoner spiller sannsynligvis en viktig rolle i utviklingen av cellulitter. Da kvinnens hormonelle tilstand anses å være den største bidragsyteren, ser man sjelden utvikling av cellulitter hos menn. Utvikling av cellulitter krever visse gener. Gener avgjør en persons egenskaper og dermed også de som er forbundet med cellulitter, slik som kjønn og etnisitet, langsom metabolisme, fordeling av underhudsfett og sirkulasjonssvikt.

Vi anbefaler forbehandling i minimum 4 uker samt etterbehandling med ZO Skin Health bodyscrub og bodylotion. Videre behandlinger med Accent RF, kur av 6-10 behandlinger og senere for vedlikehold en enkeltstående behandling en gang i halvåret.

Behandling med Accent RF        Les mer om Accet RF her


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

one.gen / o,1 – DNA tilpasset hudpleie

DNA testing blir ikke lenger bare brukt til kriminaletterforskning og av leger for å avdekke pre-disposisjon for enkelte sykdommer. Nå kan du ta en enkel DNA + livsstiltest for å finne årsaken til og forebygge flere hudtilstander, som for tidlig aldring, hyperpigmentering, sensitivisert hud mm. One.gen/o,1 DNA test er en enkel spytt-prøve som sendes til laboratoriet i Barcelona for analyse sammen med din livsstil-test. Svaret kommer i løpet av noen uker og du kan da velge å bestille et spesiallaget serum med ingredienser som er tilpasset din hud ut i fra test-resultatene dine.Rynker

Rynker dannes på huden som et resultat av interne og eksterne faktorer. De første rynkene som vises er mimikk-rynkene. De er forårsaket av den konstante bevegelsen i visse deler av ansiktet. For å gjøre en bevegelse trenger vi først et neuron som sender et signal og en muskel for å motta signalet. En endring, eller SNP, i denne kategorien gjør at flere signaler blir sendt til muskelen, eller de sender mer intense signaler, og dette forårsaker for tidlig synlighet av rynker i huden.

Cellenes levetid

Som navnet antyder, analyserer cellenes levetid livssyklusen til cellene. Vi er alle født , vi lever, vi reproduserer og dør, akkurat som cellene våre. Det som skjer er at livet bringer skade med det. Noen ganger er det en liten skade som vi lett kan reparere. Noen ganger sitter vi igjen med arr og andre ganger er skaden uopprettelig. Det samme gjelder for celler. En genetisk forandring i denne kategorien betyr at cellene i kroppen vår ikke klarer å reparer effektivt. Konsekvensene på huden kan føre til rynker, slapp hud, pigmentflekker, sensitivitet etc.


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Yumi Lashes Keratin Vippeløft

Glem vippetang og vippeekstensions og få naturlig keratin vippeløft med Yumi Lashes, dette er en unik teknologi, som tillater oss å løfte, bøye og gi volum til våre naturlige vipper, samtidig som vi gir dem næring og forbedrer deres struktur med keratin. Behandlingen avsluttes med vippefarge. Behandlingen skreddersys til hver enkelt kunde, vi velger bøy, form og farge tilpasset ditt øyets fasong og dine vipper.

Yumi Lashes behandling er produsert av et Sveitsisk selskap og har vært på markedet i 10 år, behandlingen er EU godkjent. “Ingen okisdering, ingen bruk av strekt lim, produktene er pakket individuelt for hver kunde, er hypoallergenik, ikke giftig”.  Effekten varer normal i 8-12 uker.

Behandlingen tar ca 75 minutter.

PS etter behandling med Yumi lashes må du ikke utsette vippene for vann, badstue/sauna, damp og makeup i minimum 24 timer.

Resultatet av behandlingen avhenger av dine naturlige vipper, er disse strie/stive kan behandlingen måtte gjentas flere ganger.

Ved graviditet og andre hormonforstyrrelser er det mulig at vippene ikke får optimal vipp og bøy. Vi anbefaler derfor ikke behandling på gravide.

Keratin Lash Lift Maskara

Vi anbefaler at du bruke Keratin Lash Lift maskara hver morgen etter behandling, denne vil tilføre keratin og fukt og fungere som balsam og primer før eventuelt bruk av din vanlige maskara. Har du ekstra tynne og tørre vipper anbefaler vi i tillegg Maskara Nourish Serum hver kveld, denne inneholder pro vitamin B5 og peptider som øker vår naturlige keratin produksjon, kan også brukes på bryn.

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Fet Hud & Utvided Porer

Fet hud har en høyere talgproduksjon. Det viser seg som oftest først i puberteten (hormonelle endringer). Siden fet hud er nedarvet, er det vanskelig å endre karakteristiske kjennetegn som mer synlige porer og blankhet. Porer er små åpninger i huden som fungerer som hudens «pusteorgan». Disse er helt nødvendige og bidrar til å holde huden fuktig og smidig. Åpningene benyttes for å skille ut avfallsstoffer fra henholdsvis talg- og svettekjertler. Store porer er også ofte genetisk betinget. Om du i tillegg har fet hud, kan talg også føre til større porer. Tette porer (komedoner) fører til økt talgproduksjon, noe som også vider ut porene. Dersom talget oksideres kalles dette åpne komedoner – også kalt for svarte prikker, som også blir synlig i ansiktet.


Følg med her - det lønner seg!

Le Skin Blogg

Det lønner seg og følge med!

Klikk her!

Andre faktorer som kan påvirke porestørrelsen er manglende renserutine, overdreven soling, røyking, poretilstoppende hudpleieprodukter, og også makeup. Med alderen taper man mye kollagen og elastin, noe som fører til at huden blir slapp og porene utvides. UV-skader vil også ødelegge bindevev som kollagen og elastin og dermed utvide porene.

Vi anbefaler regelmessig bruk av hudpleieprodukter fra ZO Skin Health / ZO Medical. Enkelte kan i tillegg ha ytterligere god effekt av kjemisk peeling 3-step peel eller Controlled depth peel. I tillfeller der både porer og små arr vil forbedres, er SkinPen eller Mikroplasma en god løsning.

Les mer om Mikroplasma her
Les mer om SkinPen her
Les mer om Kjemiske peelinger her

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Fillere / Teosyal


Elsk utseendet ditt

Teosyal er en gelé filler basert på hyaluronsyre som injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker. Når filleren injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. Geléen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler og behandlingen gir umiddelbare resultater. Teosyal er fillere merket vi bruker på Le Skin, det finnes andre tilsvarende fillere på markedet, så som Restylane og Juvederm. Teosyal og Restylane er derimot de mest brukte på verdensbasis.

Hyaluronsyre er et naturlig stoff som finnes i kroppen. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Mengde hyaluronsyre i kroppen avtar med alderen og ved 40-50 år har vi gjennomsnittlig mistet 50% av hudens egen produksjon av fukt/hyaluronsyre.Når huden mister hyaluronsyre, mister den sitt ungdommenlige utseende. Linjer dukker opp og det vil komme folder, som resultat av at tyngdekraften trekker huden ned.

Hyaluronsyren har også effekt på hudens elastisitet slik at du ikke så lett får rynker. Denne effekten kan vare ganske lenge. Man bruker gjerne fillere rundt munnen og i linjene fra nese til munn. Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. Man kan kombinere behandling med filler med botoxbehandling for å få mest mulig effekt.

Vanlige behandlingsområder med filler er : Linjer, rynker, leppeforstørring, kløft i hake, kinnben, fyll i øreflipper, volum behandling , arr, fukt og revitaliserende behandlinger. Vår lege Robby Roarsen tilbyr også behandling under øyne ved groper og mørke ringer, behandlingsområdet kalles Thear Trough. Vi bruker her Tesoyl Redensity 2 en spesial filler for øyepartiet.

Hyaluronsyre kan også brukes for å gjenskape fuktighet i huden og for å gjenoppbygge hudstrukturen (Mesoterapi). Denne behandlingen kan brukes i ansikt, på hals, bryst og hender. Metoden vil bruker er fine mikroinjeksjoner som settes veldig nøyaktig med ca. 1 cm mellomrom i det ønskede behandlingsområdet. Her brukes Tesoyal Rendesity 1.

Teosyal Redensity 1 behandling krever tålmodighet før man kan se endelig resultat. Det anbefales å gjøre tre behandlinger med 3 ukers intervall for opptimalt resutat. Det endelige resultatet forventes etter siste behandling. Huden vil da gradvis bli bedre og bedre.

NB! Behandling utføres ikke på gravide og ammende eller dersom du er under 18 år.

Resultater etter ulike behandlinger:

Dersom man ønsker kan vedlikeholdsbehandling utføres ca 1 x per halvår. Aldringsprosessen er forøvrig noe man hele tiden må jobbe med! Mesoterapi er i tillegg godt egnet til å behandle arr, spesielt etter acne. Behandling med Teosyal Redensity 1 kan gjøre arrene mindre synlige. Dersom arrene er veldig dype, kan man kombinere behandlingen med Skin Pen, Mikroplasma.

Bedøvelseskrem kan være fint for en mer behagelig opplevelse av behandlingen.

Les mer om Mikroplasma her
Les mer om SkinPen her
Les mer om Kjemiske peelinger her

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Mesoterapi / Aqua Gold

Aqua Gold er den nye IN behandlingen som blant annet Kim Kardashian sverger til. Aquagold finetouch er injeksjonsbehandling med hårtynne gull belagte micronåler som er laget som skruer. Dette gjør at cocktailen med produkt blir levert / “stampet” direkte ned i huden med en dybde på 0,6 mm.


Coctailen består av: Neurotoxiner / BTX, vitaminer og hyaluronsyrefiller, behandlingen er kjapp og effektiv med lite til ingen nedetid. Aqua Gold behandlingen gir næring, glød og «plump» til huden i en og samme behandling. Behandlingen vil gi mindre utvidede porer, redusere fine linjer og arr, øke spenst, og å gi en jevnere farge og hudoverflate. Normal behandlingsintervall er hver 4-6 mnd.

Vi får ofte spørsmål om Botox/Aqua Gold (Aqua Gold inneholder Botox) kan medføre forandringer i utseendet. For å oppnå våre ønskede resultater med Aqua Gold holder vi oss kun til det øverste laget av huden. Ved å sprøyte inn Aqua Gold overfladisk i huden vil fine linjer kunne forsvinne, rosacea rødhet vil kunne minske og svettekjertler minske sin produksjon. Talgproduksjonen vil også kunne avta, noe som igjen gir forbedring for de med akne problemer. Det er følgelig ingen grunn til å bekymre seg for endringer av utseende. Skulle man få dette til så måtte store mengder Botox føres dypt inn i store muskler.

NB! Behandling utføres ikke på gravide og ammende eller dersom du er under 18 år.

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Fjerne Tatoveringer

Hvordan?
Lasere som brukes til tatoveringsfjerning skal være såkalt Q-switch, det vil si at de sender ut en svært høy energi over kort tid / nanosekund slik at de kan bryter opp tatoverings- blekket i små fragmenter/deler som fraktes vekk gjennom blod og lymfesystemet ved hjelp av de hvite blodlegmene til lymfeknutene der tatoveringsblekket lagres.

Vi bruker laser fra Alma lasers, den har mulighet til å behandle mørke farger som sort, mørk blå og grønn med Q-switched Nd:yag 1064 nm laserhode og røde, oransje og gule med 532 nm laserhode. Fargene på tatoveringen fader med minimal risiko for arr eller områder med manglende pigment. Tatoveringer vil alltid være vanskelig å fjerne og man bør være forberedt på at fullstendig fjernelse ikke alltid er mulig. Det er normalt med ca 8-10 behandlinger med et intervall på minimum 8 uker. Unngå sol før og etter behandling i minimum 6 uker.

Angrer du? Vi kan fjerne de for deg.

Du bør være klar over at tatoverings- blekket / fargen som benyttes ikke alltid er godkjente, de kan inneholde potensielt allergifremkallende eller kreftfremkallende stoffer. Dette har ført til at mange som jobber med tatoveringsfjerning unngår å behandle store flerfargete tatoveringer. Det er så langt ikke fremkommet publikasjoner som sannsynliggjør sammenhengen mellom tatoveringer og hudkreft eller andre kreftformer.

Les mer om Harmony Laser her


Del oss med venner og bekjente

Hårfjerning

Hårfjerning med laser
Fjerne uønsket hårvekst med laser er en trygg måte å bli hårfri på, men ikke alle har riktig hårfarge til å få effekt av behandlingen. Grått og rødt hår lar seg ikke behandle. Alle hudfarger kan behandles også solbrun hud med Soprano laseren vi har. Vi anbefaler en konsultasjon for å se på hårfarge,tykkelse på hårene og mengde hår. Det gis pakkepriser ved behandling av mange områder samtidig

Le Skin og Alma Lasers anbefaler 6-10 behandlinger for best resultat. Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med 2-3 måneders intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter 6-8 uker. Deretter anbefaler vi en årlig vedlikeholdsbehandling.

Vi har markedets beste laser for hårfjerning
Les mer om Soprano Laser her


Selv om laserbehandling ikke kan garantere 100% permanent hårfjerning, utvides den hårfrie perioden fra flere måneder til flere år. Med flere behandlinger er det mulig å oppnå langtidsfjerning av hår. Likevel er det viktig å merke seg at selv om flere behandlinger kan forlenge den hårfrie perioden, er det mulig at noen hår gror ut igjen.

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Hudanalyse med Visia

Før du starter med behandlinger og nye produkter, anbefaler vi alltid en hudanalyse. Det er mye øyet kan se, men med en Visia-analyse får du et konkret og “brutalt” svar på hvordan det egentlig står til med huden din. Slik kan vi tilpasse riktige produkter og behandlinger nettopp til deg og din hudtilstand. Dette gir raskere resultat og ikke minst en mye bedre og langvarig hudpleie.

Visia er et digitalt kamera som leser huden din i dybden, og gir presise målinger av: Rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader, brune flekker, poretilstoppinger og acne- og karsprengninger.

En erfaren og dyktig behandler kan lese og forstå ganske mye av huden ved å se på overflaten. Men det er ikke til å komme bort ifra at de fleste skader ligger nede i huden, usynlig fra utsiden. Det beste resultatet oppnår du derfor når du kan behandle i dybden og på overflaten samtidig.

VISIA gjør det enkelt å få perfekt bilder av hudens tillstand for både å kunne anbefale behandlinger og produkter men ikke minst å kunne dokumentere fremgang over tid. VISIA tar enkelt bilder som automatisk analyser venstre, høyre og front av ansiktet.

Her ser du eksempler fra en VISIA analyse:                 FlekkerRynkerTeksturPorerUV FlekkerBrune FlekkerRød områderPorephurins / Bakterier


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Hudoppstramming

Huden mister sin elastisitet med alder. For å forstå hva som skjer må vi se på huden anatomi. Huden består av 3 lag som bidrar til elastisitet, form og tekstur. Det øverste laget er overhuden, som er tynnest i øyelokket og tykkest i håndflaten. Dermis hviler under dette og har et rikt innhold av kollagen. Dette kollagenet strekker seg til det subcutane laget under huden og skaper en nettlignende struktur inn i fettcellene. Kollagen avtar med alder og huden begynner da å miste sin form og elastisitet. Kollagenet i huden blir også påvirket av sol og arv.


Med moderne teknologi kan man igjen få en strammere hud ved hjelp av radiofrekvens (RF), og laser (Clearlift). Se mer om laserberhandling her. Accent RF, Accent Mikroplasma og Clear lift. Medisinske kremer ZO Medical vil også forbedre hudkvaliteten.

Ved stort hudoverskudd på mage etter graviditet eller etter betydelig vekttap, er det behov for kirurgi. Stort hudoverskudd i ansikt eller hals behandles best med ansiktsløftning / face-lift / halsløft.


Behandling gjort med Clear Lift
              
Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Hudpleie

ZO Skin Health Behandlingsprogram

ZO Stimulation Peel
Anti-Aging Formula

En stimulerende behandling som kombinierer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Perfekt som lunch- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.


ZO Clear Up

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

ZO Hydra Fill Up

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenoppretttes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.


ZO Ultra Hydration Treatment
Anti-Aging Formula

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud.


ZO Bright Up

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden den perfekte glød.

ZO Skin Brightening Treatment
Anti-Aging Formula

«The Ultimate Red Carpet Treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts-og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

ZO Blemish & Oil Control Treatment
Anti-Aging Formula

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper og talg kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakkemassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres.Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Inngrodde Hår

Inngrodde hår er et relativt vanlig problem som oftest oppstår ved voksing og barbering.

Årsaken til at vi ofte får inngrodde hår under armene, på leggene og bikinilinjen, er at vi stadig vokser og barberer disse områdene. Grunnen til inngrodde hår er at håret vokser tilbake ned i huden. Hår produseres i hårfollikelen, men når håret kommer til overflaten av huden begynner håret og vokse feil vei og ned i huden igjen.

Sjansen for inngrodde hår øker også betraktelig dersom man har feil teknikk eller litt dårlig hygiene. I tillegg er hårene i disse områdene krøllete, de har en mer buet hårfollikkel og vinkelen på håret gjør at det lettere vokser innover i stedet for utover.

Inngrodde hår viser seg i form av en rød irritasjon i huden. For mange kan dette være et stort problem, og det kan utvikle seg til en større kviselignende betennelse i huden som igjen kan føre til pigmentforandringer og arr.

Vi anbefaler forebyggende behandling med ZO Skin Health produkter ( Te-pads, Scrub og bodylotion). Ved gjentagende problemer er permanent hårfjerning en god løsning.

Les mer om Soprano laserbehandling her.


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Cryopen gjør huden flekkfri

Cryopen er en avansert og effektiv kryo(fryse)behandling, som i løpet av noen sekunder behandler / fjerner ulike benigne(godartede) hudforandringer som: pigmenteringer/aldersflekker, vorter (ikke hånd- og fotvorter), kirsebærangiom, fibrom, skin tags og seboreiske keratoser.

Kryoterapi (’kald kirurgi’) er en effektiv og sikker prosedyre som brukes til å fryse bort og fjerne godartede hudforadringer. Behandlingen er sikker, rask, effektiv og smertefri (kun eventuellt litt svie). Med Cryopen sin presise applikatorspiss fryser vi kun bort din hudforandring uten å skade den friske huden rundt. Dette innebærer at behandlingen din blir minimalt ubehagelig og med få bivirkninger. Det innebærer også at hudforandringer i ansiktet og selv området rundt øynene kan behandles sikkert. Ofte holde det med en behandling.


Laserbehandlinger

Vi er stolte av våre lasere! Vi har de nyeste og beste som er tilgjengelig på markedet – disse dekker alle ulike behov.

Laserteknologi
Grunnprinsippet bak laser- og lysbaserte teknologier er selektiv foto-termolyse (forkortet SPTL) som har egenskapen å finne spesifikke kromoforer (lys-reaktive elementer på molekylnivå) som blod, melanin eller vann ved hjelp av spesifikke bølgelengder. Ved for eksempel hårfjerning, vil laseren søke etter hårsekker (melanin kromofor) via hårstrået, mens omkringliggende hud (vann kromofor) og blodårer (hemoglobin kromofor) vil være uberørt.

Utvikling av laser- og lys-baserte teknologier har revolusjonert kosmetisk medisinske behandlinger og gjort tidligere utenkelige prosedyrer til oppnåelig virkelighet i dag.

Alma Lasers Soprano Titanium (ny i april 2019)

En av markedets raskeste og mest populære diodelasere for nær smertefri hårfjerning. Passer for alle hudtyper, hårtyper og farget hud. Ikke egnet for grått og rødt hår.

Vi har til denne laseren to forskjellige laserehoder Alexandrite / Alex Diode laser med bølgelengde på 755nm fin for lysere og tynnere hår og Diode laser 810nm egner seg for mørkere hudtyper og mørkere hår. Vi har også ansikts tip/hode som egner seg til små områder som f.eks mellom bryn, inne i nese og ører.

Brukes til følgende behandlinger:

 • Menn vanligvis: øvre del av skjegg, rygg, skuldre, nakke, bryst, mellom bryn, fingre og mage.
 • Kvinner: ansikt, overleppe og hake, legger, lår, bikini, brasiliansk, magestripe , rundt airola/bryst og ellers hele kroppen
Alma Lasers Harmony XL Pro


En av markedets mest fleksible plattformer for laser og IPL. Vi har til denne plattformen 4 lasere (hoder): Clear Lift for hudoppstramming og forbedring av hyperpigment med Q-switched Nd:yag 1064 nm, blodkar behandling med Coold LP Nd:yag 1064, Tatoveringsfjerning med laserhode Q-switched Nd:yag 1064 for mørke tatoveringer og 532nm for røde og gule tatoveringer.

Vi har også IPL til denne plattformen for forbedring av rødmussethet og hyperpigment / flekker.

Brukes til følgende behandlinger:

 • Clear Lift for hudoppstramming av ansikt og hals samt forbedring av hyperpigment.
 • Behandling av blodårer / kar på ben og i ansikt.med karlaser på ben og ofte en kombinasjon av karlaser og IPL i ansikt.
 • Tatoveringsfjerning ansikt og kropp, brukes også til fjerning av dyptliggende pigmentflekker.
 • IPL behandling av fregner, pigmentflekker ansikt, hender og kropp og fjerning av rødmussethet på bryst og i ansikt pga solskader, forfrysninger eller couperose. Rødhet i nye arr.Alma Lasers Accent XL


Avansert RF / radiofrekvens og UL / ultralyd system for figurforming , oppstramming og lokal fettfjerning.

Brukes til følgende behandlinger:

 • Cellulittebehandling med RF lår, rumpe og event mage.
 • Hudoppstarmming med RF mage, armer hals og ansikt.
 • Fettfjerning med ultralyd / UL under hake, «hamsterkinn» eller på mage eller innside knær , denne behandlingen kombineres med RF behandling etterpå

Alma Lasers Pixel RF / Mikroplasma

Det siste innen laserteknologi som reverserer aldring, rynker, strekkmerker og arr.

Brukes til følgende behandlinger:

 • Generell hudforbedring i hele ansiktet
 • Rynker på overleppe
 • Rynker rundt øyne
 • Arr etter kviser / akne
 • Arr etter operasjoner eller ulykker
 • Strekkmerker
 • Oppstramming av hud.
Plasmage


Vårt nyeste RF plasma utstyr heter Plasmage.

Brukes til følgende behandlinger:

 • Tunge øyelokk / øyelokk.
 • Overleppe.
 • Andre mindre områder


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Accent Mikro Plasma

Behandlinger for ansikt og kropp

Deep peel
Oppstrammende behandling. Reduserer linjer, rynker, aknearr, strekkmerker og jevner ut hudoverflaten/hudtonen. Ca 5 dagers tilhelingstid. Huden må forbehandles med medisinske kremer minimum 4 uker før behandling for å oppnå maksimale resultater og hindre eventuelle pigmentforstyrrelser, dette er spesielt viktig på mørkerer hudtyper og ved behandling av kun delav ansikt. Behandlingen kan gjøres lokalt på dype rynker rundt munn eller eventuelle arr f.eks i kinn eller i hele ansiktet for generell hudforbedring og oppstramming.

Medium peel
Behandlingen virker oppstrammende, reduserer linjer, aknearr, stekkmerker og gir en jevnere hudoverflate og hudtone. Huden kan med fordels forbehandles med medisinske kremer for maksimal utnyttelse av behandlingen da celledelingen fungerer bedre, sirkulasjonen i huden er økt og du vil responderer bedre på behandlingen.


Light peel
Oppstrammende behandling. Reduserer linjer, rynker, aknearr, strekkmerker og jevner ut hudoverflaten/hudtonen. Ca 5 dagers tilhelingstid. Huden må forbehandles med medisinske kremer minimum 4 uker før behandling for å oppnå maksimale resultater og hindre eventuelle pigmentforstyrrelser, dette er spesielt viktig på mørkerer hudtyper og ved behandling av kun delav ansikt. Behandlingen kan gjøres lokalt på dype rynker rundt munn eller eventuelle arr f.eks i kinn eller i hele ansiktet for generell hudforbedring og oppstramming.


Linjer & Rynker

Hvorfor får vi rynker?
Allerede i slutten av 20-års alderen vil hudforandringer bli synlige i form av linjer, smårynker, ujevn overflate, sprengte blodkar og rødmussethet, utvidete porer og ujevn pigmentering. Videre vil huden med alder miste volum , noe som skyldes tap av fuktighet og fett. Senere vil en se hudoverskudd med heng. Huden eldes akkurat som kroppen. Hudens naturlige og kontinuerlige cellefornyelsesprosess går saktere og saktere med årene.

Arvelige faktorer er en viktig årsak. Hudtypen vår bestemmes av våre gener. De med lys hud er mer utsatt for rynkedannelse. Røyking nedsetter blodsirkulasjonen i huden.


Clear Lift laserbehandling

Ulike typer rynker
Rynker blir delt inn i to kategorier: Statiske og dynamiske. Med statiske rynker mener vi rynker som er tilstede ved hvile. Disse er der hele tiden, og går aldri bort. Statiske rynker øker med alder og er forbundet med tap av volum. Dynamiske rynker er linjer som oppstår i sammenheng med ansiktsbevegelser. Slike rynker skyldes muskulaturen som styrer ansiktsmimikken.

Solen – hudens verste fiende
Vi deler gjerne huden inn i biologisk eller kronologisk aldring på den ene siden, og «fotoaldring» på den andre. Ved fotoaldring er eksponering for sol den viktigste faktoren. Eldet hud som ikke har blitt utsatt for mye sol, er normalt sett tørr, tynn, ømfintlig og slapp med fine rynker og jevn pigmentering. Fotoaldring forsterker ikke bare denne biologiske aldringen, men fører også til andre endringer som normalt ikke forekommer i eldre hud uten solskader. Huden kan få en blek gulaktig tone, og iblant kan den bli knudrete med dype folder og furer. Pigmenteringen er ujevn/flekkete. Blodkarene utvides, og huden kan også få en mer læraktig struktur.

Harmony Pixel / Mikroplasma RF behandling

Forebygging av rynker
De faktorene man kan gjøre noe med er eksponering for sollys og røyk. Vi anbefaler bruk av høy solbeskyttelse, samt at man unngår bruk av tobakk.

Hvordan behandle og forebygge rynker?
Man er i prinsippet aldri for ung til å begynne å stelle huden. Det er selvsagt lettere å pleie huden for å bevare hudens ungdommelige glød og spenst enn å få tilbake det som er tapt, men når det er sagt, er det heller aldri for sent å begynne. Hvis man unngår skadelige faktorer og bruker dokumentert effektive hudpleieprodukter vil dette virke forebyggende på rynker og gi mindre hudskader.

Ved å bruke hudpleieprodukter med ingredienser som stimulerer fibroblastcellene til dannelsen av økt kollagen, økt produksjon av Hyaloronsyre / fukt i dybden og forbedrer hudens elastisitet, kan man utsette synlige aldringstegn. Hva slags sammensetning og konsentrasjon som er optimal, avhenger av hudtype og alder. Hudpleieprodukter og medisinske produkter med kjente ingredienser som virker hemmende på hudaldring er f.eks: ulike typer AHA-syrer, peptider, A-vitamin syre, Retinol og antioksidanter.

Vi bruker ZO Skin Health og ZO Medical. Foruten hudpleieprodukter finnes det mange ulike typer behandlinger å velge mellom. Hvilken behandling som passer best, avhenger av problemets omfang og hvilket resultat man ønsker å oppnå.

Eksempel på kosmetiske behandlinger med foryngende effekt på klinikken er:

Kjemisk peeling : ZO 3-step peel og ZO Controlled Depth Peel og ZO Medical hudpleieprodukter har dokumentert effekt på alle typer aldringstegn og gir en synlig forbedring i hudens struktur, volum, hudtone og spenst. Se mer under Medisinsk Hudpleie

Injeksjonsbehandlinger med ulike typer «fillers» kan forbedre spesifikke områder eller rynker i huden. Det skjer ved at man injiserer f.eks. hyaluronsyre, slik at rynken midlertidig fylles ut. Gjentatt behandling er nødvendig, da stoffene som injiseres brytes naturlig ned av kroppen. Vi bruker Teosyal fillere. Et annet alternativ er å redusere aktiviteten i selve muskulaturen ved å injisere Botuliniumtoxin (Botox / Vistabel). Også denne behandlingsformen må gjentas regelmessig. Se mer under Botox og Vistabel Behandlinger

Ulike typer laserbehandlinger og radiofrekvens vil gi fin forbedring på dypere linjer og rynker samt virke hudoppstrammende. Se våre laserbehandlinger.

En mer dramatisk endring krever ofte kirurgisk inngrep, f.eks. et såkalt ansiktsløft, som vil si at man strekker ut og fjerner overflødig hud. Ansiktsløft påvirker ikke hudens overflate og struktur, og derfor anbefaler vi alltid at det kombineres med hudpleieprodukter og behandlinger for et best mulig resultat. Vi bruker ZO Medical hudpleie produkter og evnt. kjemisk peel og-/eller laser i tillegg. Et eksempel der dette er nødvendig er rynker på overleppe, da disse ikke blir borte ved ansiktsløftning.

Del oss med venner og bekjente

Makeup for Ulike Anledninger

La heller oss gjøre din makeup!

Dag makeup:
Vi legger en lett og frisk dag makeup med Coloresciense sine rene og beskyttende egenskaper. Du får enkel veiledning av fargevalg og påføringsteknikk. Kan med fordel også legges etter en zo skin Health ansiktsbehandling.

Kvelds makeup:
Vi legger en komplett kvelds/ fest makeup. Du får tips og veiledning om hvordan fremheve det beste i deg. Perfekt hvis du skal i festlige lag og vil ta deg ekstra godt ut.


Del oss med venner og bekjente

Permanent Makeup

Permanent Makeup – Kontur Makeup – Makeup Tatovering

Le Skin har linergist som jobber med den anerkjente Long Time Liner system. Dette er permanent makeup tatovering av eyeliner, lipliner og øyebryn. Forskjellen på vanlig tatovering og semipermanent makeup er at fargene er naturbasert og at fargen kun blir lagt ca 1 mm under huden istedenfor 3 mm eller mer. Ved permanent make up ligger derfor fargen ikke like dypt inn i huden og derfor vil den komme til å avta etter noen år. Permanent Make-up gir deg muligheten til å fremheve dine trekk, trekkene blir blassere og leppelinjen blir uklar med alder. Vår linergist har god erfaring med permanent make-up, og hun gjør også refill. Som kunde av oss kan du være trygg på at vi gir deg riktig type anbefalinger. Vi ønsker å gi deg riktig råd og veiledning, og du får også oppfølging etter din behandling

Lepper
Lepper- farging av hele lepper og leppekontur/lipliner. Behandlingen passer for deg som ønsker en forsterket leppekontur, har smale lepper, ujevne lepper pga rynker eller skader, har lepper med lite farge eller reagerer på leppestifter osv.

Lipliner blir tegnet opp etter ønske med en blyant. Leppene kan gjøres “perfekte” med små justeringer. Som feks forstørres litt. Fargevalget er stort. Så man kan få naturlig look eller en farge som er tilnærmet lik din favoritt leppestift. Fargen blir skravert inn i leppene, så det blir en myk overgang til lineren. Resultatet blir en en flott sensuel munn. Anbefales å oppfriske fargen etter ca. 18 – 24 måneder for å holde friskheten i fargen.

Bryn
Behandlingen passer fint for deg som ønsker mer synlige bryn, har delvis eller helt mangler bryn eller har asymmetriske bryn. Blir tegnet opp med blyant, målt til etter ansiktsform og ønske. Det legges vekt på å fremheve, understreke / eventuelt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk. Fargen kan legges som en skygge, hårpåtegning eller helfarging etter behov. Metoden microblading brukes for å få et “naturlig hår look” 3D effekt. Fargen tilpasses hud og hårfarge.

Noen brynfarger inneholder mye rødpigment, dette for å få riktig bruntone på brynene, i disse tilfellene blir brynene litt rød når de falmes, derfor anbefales det å ta gjenoppfriskning etter ca 1 år. Normalt kan det gå ca 1 1/2 -2 år.

Eyeliner
Behandlingen passer for deg som ønsker en optisk inntrykk av tettere vipper, bruker eyeliner daglig, ønsker et mer våkent blikk, har nedsatt syn, trener mye eller reagerer på øyesminke

Kan velges og ha strek bare oppe, eller både oppe og nede. Streken legges i vippekanten så det blir en naturlig innramming. Det er mulig å velge en ekstra tykk strek, for å få mer eyeliner effekt. Anbefales oppfriskning etter ca 2 år.Følg med her - det lønner seg!

Le Skin Blogg

Det lønner seg å følge med!

Klikk her!

Medisinsk tattovering – korreksjon av arr
Medisinsk tatovering benytter seg av de samme teknikker som ved permanent make up og vanlig tatovering. Den største forskjellen er fargebruken ved medisinsk tatovering. Medisinsk tatovering benytter seg av farger som inneholder mer (tettere) pigment som sitter bedre i huden. Medisinsk tatovering benyttes til korreksjon av arr etter operasjoner eller skader, nyskapning av areola etter kreftoperasjon av bryst. Viteligo (flekker med manglende pigment) Permanent makeup er et flott tilbud til på de som har alopesia (hårtap).Praktisk informansjon vedrørende selve behandlingen permanent makeup:

Det legges en bedøvelseskrem på området som skal pigmenteres. Og underveis i behandlingen legges en bedøvende gele, og har og en flytende bedøvelse som kan brukes ved behov. Noen syntes det er litt ubehagelig, andre ikke. Smerte oppleves forskjellig, men ubehagelig er vel mer riktig enn vondt. Alle nye behandlinger trenger en etterfyll innen 2 uker – 3 mnd. Etterfyll må gjøres for å få det beste resultat. Det endelige resultatet kan først bedømmes etter 3 uker etter siste behandling.

Graviditet. Vent med tatovering til graviditeten er ferdig.
Sterk sol eller bading i klorvann før eller rett etter behandling kan bidra til at avflassing skjer fortere eller mer.


Medisinsk Hudpleie / Kjemiske Peelinger

Hva menes med medisinsk hudpleie?
Med medisinsk hudpleie menes som regel hudpleieprodukter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser. Mange av disse produktene er ulike legemidler eller midler med høyere konsentrasjoner av aktive ingredienser enn i vanlig hudpleie, de er derfor ofte reseptbelagt. De medisinske produktene kommer som krem eller i flytende form for behandling av ulike hudproblemer. Virkestoffene trenger igjennom hudbarrieren og virker lokalt i huden og på cellenivå.

Medisinsk hudbehandling eller hudpleie brukes gjerne for å beskrive aktive hudpleieprodukter som brukes for å bedre hudstruktur og forebygge aldring, såkalte cosmeceuticals. Disse inneholder ofte ulike fruktsyrer, ulike A-vitamin former, blekemidler eller antioksidanter i høy konsentrasjon som aktive virkestoff.

Vi kombinerer medisinske kremer med individuelt sammensatte hudpleieprodukter, kjemiske peelinger fra ZO Medical og laserbehandlinger avhengig av ditt hudproblem og dine ønsker.Vi tilbyr et helhetlig medisinsk hudpleieprogram fra ZO Medical med medisinske ingredienser og cosmeceuticals, bestående av blant annet A-vitaminsyre, Retinol, fruktsyrer, salisylsyre, antioksidanter og solbeskyttelse som er med på å gi optimale resultat i forhold til forbedring av hudstruktur, rynkefjerning og utjevning av pigmentering.

ZO 3-step Peel

Peelingen er utviklet av den kjente Dr Zein Obagi som har som målsetting at alle skal få mulighet til å oppnå en sunn hud uansett alder, etnisitet og livssituasjon. Behandlingen utføres på klinikken og gir ytterligere foredringer tillegg til rodukter brukt hjemme.

Peelingen er ideell for behandling av: pigmentproblemer, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger. Peelingen kan benyttes både i ansiktet, på halsen, brystet, hender og på armer og bena!

Resultatet er synlig kun etter bare en behandling og du har en svært kort “nedetid” ca 5 dager med flassing og rødhet. Behandlingen kan gjentas etter 3-4 uker eller ved behov.

ZO Controlled Depth Peel

Dette er en avansert peel som gjenoppbygger huden I dybden, designet for å stramme opp og fornye huden. Peel er en effektiv og sikker måte å orbedre hudens sunnhet ytterligere. Gammel og ødelagt hud blir effektivt fjernet og erstattet med nye, sunne hudceller slik at huden får tilbake sin klarhet og fasthet. Behandlingen bidrar til: vesentlig bedring av linjer og rynker, fargeforskjeller og Melasma i huden og gir en glattere hudstruktur, inkludert mindre porer og arr. For optimale resultater, mindre hevels, posthyperpigmentering og irritasjoner skal huden forbehandles i 6 uker med et tilrettelagt kremprogram for din hud med produkter fra ZO Medical.

ZO Controlled Depth Peel anvender Trikloreddiksyre ( TCA ) blandet med en blå base som gjør det mulig å tilpasse peelens dybde til din hudtilstand. Den blå basen er utviklet for å kontrolerer penetrasjonen av tikloredikksyre(TCA). Flassing, hevelse, rødhet og irritasjon er normalt i tilhelingsfasen og kan vare opptil 7- 10 dager. Det dannes en maske, som etter hvert «sprekker» og faller av. Da kommer den nye, sunne huden frem. Peelen utføres på
klinikk og kan skreddersys til de fleste hudtyper. Under selve peelen oppstår en brennende følelse som varer noen minutter. Etter 1-2 døgn dannes en maske, som etter hvert ”sprekker” og faller av. Da kommer den nye, sunne huden frem.

Gode resultater oppnås etter en behandling, men for enkelte hudtilstander kan det være nødvendig med 2-3 peelinger gjentatt med 2-3 måneders mellomrom for maksimale resultater


I tillegg kan vi tilby hudpleieprodukter og foundation fra ZO Skin Health, Colorescience og Oxygenetic som er egnet som støttende behandling ved ulike hudlidelser som kviser / akne, eksem, psoriasis, melasma og rosacea.

Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente


Medisinsk Hulltagning i Ørene

Dobbelthull, begge hullene samtidig
Barnet har ofte lengtet etter den store dagen, men kan likevel angre seg etter det første hullet. Derfor har Blomdahl utviklet medisinsk dobbelhulltagning. Det innebærer at hulltagningen gjøres i begge ørene samtidig. På denne måten går det fortere, kjennes tryggere og er mer skånsomt for barnet.Hudvennlige materialer, passer også allergikere
Blomdahl sine smykker til hulltagning er utviklet i samsvar med hudlege, for at de skal passe for alle, også deg som allerede er allergisk. Du kan velge mellom plast og titan, av rene medisinske kvaliteter. Det er kun de delene som ikke kommer i kontakt med huden som er belagt med annet materiale.Bestill time her!

Del oss med venner og bekjente

Plastikkirurgi Ansikt (konsultasjon)

Med Dr. Robby Roarsen hos Bærum Plastikkirurgi kan du være trygg på at du får det beste tilbudet innen kosmetisk og plastikkirurgi. Klinikken er blandt Norges eldste, med bred erfaring innen alle ansiktsprosedyrer.

Noen prosedyrer:
Neseoperasjon | Øyelokksoperasjon | Ansiktsløft | Halsløft | Trådløft | Øyebrynsløft | Fettransplantasjon | Fettsuging dobbelthake | Hakeforstørring | Utstående ører


Nese- og ansiktsoperasjoner


Ny nese endret livet til Linn….


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

SkinPen med Intraceuticals

SkinPen™ – Behandling er basert på vitenskapelig dokumentert effekt

SkinPen™ eller CIT står for ”Collagen Induction Therapy” på engelsk – på norsk kaller man det Kollagen Stimulerende Behandling.

SkinPen™ brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av akne- arr og strekkmerker.

SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker.

SkinPen™ er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden. Muligheten for å justere nål lengden er en av grunnene til at Skinpen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen™ virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden.

SkinPen™ arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra intraceuticals/serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Behandlingen øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.


Rejuvenation
Målet med behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Behandlingen utføres vanligvis med en nål lengde på mellom 0,25 og 0,75 mm. I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden. Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer. Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.


Anti-rynkebehandling
Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen , og behandlingen bør utføres i en serie på minst fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene. Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling – men det er behov for flere
behandlinger for optimale resultater. Varigheten av virkningen kan variere fra person til person, men det er realistisk at det varer 1-2 år. Det vil være rødhet etter behandlingen, – rødheten vil avta etter ca. 12 timer.


Behandling av aknearr
Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen blir det brukt en krem med en desinfiserende virkning som kunden vil ta med hjem for bruk mellom behandlingene. Behandling av akne arr er alltid min. fire behandlinger med minimum en måned mellom behandlingene. Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag. Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle.

Bedøvelseskrem kan være fint for en mer behagelig opplevelse av behandlingen.


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Solskader & Pigmentflekker

Hva er pigmentering?

Fargen på huden din er bestemt av mengden av melanin eller pigment. Melanin er det stoffet som gir huden og øynene farge. Mengden melanin avhenger av etnisitet og soleksponering. Produksjonen av melanin øker når huden utsettes for skadelige ultrafiolette stråler, det er derfor viktig å beskytte den. Sykdommer og forstyrrelser som påvirker hudens pigmentering oppstår fordi kroppen produserer enten for mye eller for lite melanin. Pigment i huden skaper lyse eller mørke områder som kan være flekkete og ujevne. Årsakene til pigmentforstyrrelser kan variere fra autoimmune sykdommer til reaksjoner på legemidler, hormonelle forandringer og genetiske faktorer. Solskader er trolig den viktigste årsaken til problemer med pigmentering.


Det er normalt at pigmentforstyrrelser tiltar med årene. Hudens aldringsprosess er en kompleks prosess og det er ikke uvanlig at det dannes såkalte «leverflekker» eller aldersflekker.

Pigmentflekker kan behandles effektivt med laser/lys, medisinsk peeling, og ofte i kombinasjon med medisinsk kremprogram ZO Medical.

Behandling foretatt med IPL:                   Les mer om Harmony Laser her


Bestill konsultasjon her!

Del oss med venner og bekjente

Svette Problemer

Svette

Overdreven svetting i håndflater og armhule er svært vanlig og rammer ca 1 % av befolkningen. Det medisinsk navn er hyperhidrose. Overdreven svetting gir problemer som skjemmende flekker på klær og sjenerende lukt.

Botuliniumtoxin (Botox) er en effektiv behandlingsmetode som gir langvarig effekt mot svette. Botox blokkerer nerveimpulsene som går frem til svettekjertlene og dette fører til redusert svetting. Ved behandling med Botox vil du merke at svetteproduksjonen reduseres innen 1-2 uker. Effekten av Botox er forbigående, og den varer i gjennomsnitt 4-12 måneder. Ved gjentatte behandlinger varer effekten noe lenger hos enkelte.

NB: Brukes ikke på gravide og ammende.


Del oss med venner og bekjente